ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΛΕΣΒΟΥ ΑΒΕΕ
T: +30 22530 51402
F: +30 22530 51544
"Τα προϊόντα μας πληρούν όλες τις Διεθνείς απαιτήσεις Ασφάλειας & Ποιόητας Τροφίμων"
Πιστοποίηση Ποιότητας

α. Ασφάλεια των τροφίμων

Η εταιρία μας πληρεί όλες τις Εθνικές και Ευρωπαϊκές απαιτήσεις υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων. Επιπλέον, είναι πιστοποιημένη βάσει του διεθνούς προτύπου ασφάλειας και ποιότητας των τροφίμων ISO 22.000/2005 από τον πιστοποιητικό οργανισμό TÜV HELLAS (μέλος του γερμανικού αναγνωρισμένου φορέα TÜV NORD Group).

β. Τα Προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.)

Ανάμεσα στη γκάμα προϊόντων μας βρίσκονται και τρία επώνυμα προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.): Φέτα, Λαδοτύρι Μυτιλήνης και Κασέρι. Η εταιρία μας αποτελεί μια από τις εγκεκριμένες εταιρίες στην Ελλάδα για την παραγωγή και συσκευασία των τυριών αυτών και εποπτεύεται από τον αρμόδιο Οργανισμό Πιστοποίησης και Επίβλεψης Γεωργικών Προϊόντων AGROCERT του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Βάση των ελέγχων αυτών, διασφαλίζεται ότι τα τυριά Π.Ο.Π. που παράγουμε και διαθέτουμε στην ελληνική αγορά, παράγονται σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές των προϊόντων Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Κάθε ένα από τα προϊόντα Π.Ο.Π. που παράγουμε είναι αριθμημένο με έναν μοναδικό αριθμό που πιστοποιεί ότι το προϊόν αυτό ανήκει στην ετήσια παραγωγή μας. Έτσι ο κάθε ένας καταναλωτής μπορεί να ελέγχει ότι το προϊόν που αγοράζει είναι αυθεντικό προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης της Γαλακτοκομικής Λέσβου.