ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΛΕΣΒΟΥ ΑΒΕΕ
T: +30 22530 51402
F: +30 22530 51544

Συμμετοχή στο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού, Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, 21-23/10/2011

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή της εταιρείας Γαλακτοκομικής Λέσβου ΑΕΒΕΕ, στο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας στην Αθήνα.

Από τις 21 έως τις 23 Οκτωβρίου 2011, η  Γαλακτοκομική Λέσβου ΑΕΒΕΕ έδωσε δυναμικό παρόν, με ένα εντυπωσιακό περίπτερο, παρουσιάζοντας στους επαγγελματίες του κλάδου τροφίμων, τη γκάμα και την υψηλή ποιότητα των τυροκομικών προϊόντων που προσφέρει στις αγορές της Ελλάδας και του Εξωτερικού.

Επιπρόσθετα, παρουσίασε στα ΜΜΕ και τα τηλεοπτικά κανάλια,  το νέο της πρωτοποριακό προϊόν, το Λαδοτύρι Μυτιλήνης Π.Ο.Π. σε ελαιόλαδο, το πιο φημισμένο παραδοσιακό τυρί της Μυτιλήνης, που παράγεται από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες, επαγγελματίες, εμπορικοί αντιπρόσωποι και καταναλωτές,  είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την εταιρία, την διαδικασία πιστοποίησης που ακολουθεί για την διασφαλίση της υψηλής ποιότητας όλων των προϊόντων που παράγει καθώς και να γευτούν τα μοναδικά τυριά της εταιρίας.